Gammal ladugård

Foto, Juletider, Vardag / 31 Dec, 2014 - 14:53
Äntligen. En paus. C-uppsatsen är i mina tankar dygnet runt, varje sekund. Älskling tog med mig ut i det fina vinterlandskapet så att jag skulle få tänka på annat.  Väl ute så hittade vi en jättefin gammal röd lada med  smältande snö på taket som vi kunde fota. Min fina pojkvän vet verkligen hur han ska få mig på bra humör, jag är så lyckligt lottad ♥. Nu är vi dock hemma igen så det är dags att plugga vidare innan nyårsfirandet ikväll. Hoppas ni får ett fint avslut på 2014!

Jag älskar det urtvättade röda, mot det blå och det vita. Mums. Ljuset på de två övre är helt magiskt.

Positivt överraskad ...

Juletider, Shopping, Träning, Vardag / 13 Dec, 2014 - 21:08
I onsdags beställde jag lite grejer från Gymgrossisten och när jag skulle skicka beställningen så stod det att förväntad leveranstid var 15 - 17 december. För er alla som har lika lite tålamod som jag så vet ni hur frustrerad man blir! Som tur var så stämde inte detta utan det dröjde bara lite mer än ett dygn, HURRA! Jag & Anna ska nämligen börja träna mer seriöst, hon är dock lite mer hardcore då hon vill tävla i fitnessfive.

Förutom det så har jag varit mycket hundvakt det senaste, väldigt roligt & mysigt samtidigt som det får mig att längta ännu mer efter en egen vovve :) C-uppsatsen är fortfarande högst aktuell, vi SKA bli klara så fort vi bara kan! Vill kunna ta jullov.


På tal om jullov .... Nu är det ÅTTA DAGAR, TJUGOTVÅ TIMMAR OCH TRETTIOÅTTA MINUTER till dess att jag får krama om min drömprins  igen, om man går efter countdownen på min mobil vill säga, hurra! Saknar honom så <3 Det ska bli väldigt spännande att få fira julafton med hans familj i Norge, se vad de äter på julafton etc men ändå skönt att jag får käka julskinka & mysa med min egen familj den 21 december :)

Nu är det dags att sova, idag blev det 12 timmar på jobbet, imorn förhoppningsvis 11 men det blir nog 12 ändå .. Dröm sött!

Juletider

Mat&Dryck, Vardag / 07 Dec, 2014 - 17:47

Hej! Jag är fortfarande sjuk, 39 graders feber & förkyld men jag håller hoppet uppe med gott té. På tisdag ska jag & Maggan åka och besöka en kennel samt en underbart snäll kvinna och hennes två fluffbollar. Ni som känner mig vet att jag älskar hundar och jag längtar efter att få dela livet med en fyrbent kamrat igen, som tur är delar även A min kärlek för hundar <3

Innan febern steg igen så bakade jag dumlekakor & Leilas chocolate crackles, tyvärr blev de senare otroligt torra så dem kommer jag nog inte försöka mig på igen - dumlekakorna är dock alltid lika gudomligt goda!

Nu när julen snart knackar på dörren så är julmust, té, julsånger och en upplyst julgran ett absolut måste för mig!

Sååå mycket

Vardag / 02 Dec, 2014 - 21:32
Jag har och har haft såå mycket att göra, blivit sjuk otaliga gånger och det har hänt mycket sedan jag skrev senast. Granen är pyntad, Andreas har varit här på spontanbesök, C-uppsatsen går framåt, jag har genomgått en Cystoskopi (som inte visade något farligt, yay!) och nu när jag trodde jag var frisk så har jag blivit sjuk igen .. MEN det är snart jul så det finns ingen anledning att sura :D Jag öser i mig vitaminer och hoppas på det bästa :)
Det är 19 dagar & 22h till dess att jag skuttar på bussen till Norge & den finaste killen i världen igen, längtar!