Älskade hjärtat <3

Vardag / 23 Mars, 2015 - 14:14
Kan ni gissa vart jag varit idag? <3

First time eating & making semla ;)

Vardag / 22 Mars, 2015 - 21:26
Igår var jag riktigt dåligt på att uppdatera, främst för att jag spenderade över 6h av min lördag i skolan .. yeh, en lördag. IDAG var dock mycket trevligare!

Jag, två mexikanska tjejer, en holländare samt en tyska gjorde semlor! En av dem hade aldrig smakat dem förut och ingen hade bakat semlor tidigare så vi hade det riktigt roligt även om det blev lite att städa efteråt.

Jag tycker man kan se lyckan i Nats ansikte när hon för första gången i sitt liv försöker förstå hur fasen man ska få in semlan i munnen utan att kladda ned halva ansiktet .. dömt att misslyckas ;D

Bloopers

Foto / 20 Mars, 2015 - 18:32
Alla ni som har foto som intresse vet att på 100 bilder får man kanske .. 1 som träffar mitt i prick medan resten känns lite sisådär. Men ibland blir nån av de dåliga riktigt charmig.

Var är kameran sa du? Till höger? Nää säger Eiwa, uppe bland molnen!
 

» Min charmknutte <3

Vardag / 20 Mars, 2015 - 15:00
Idag åker min fina lånehund hem, det kommer bli såååå tomt! Jag får trösta mig med att det är mindre än 3 veckor kvar till min prinsessa kommer men det är ändå sorgligt att se honom åka. Lilla charmgrisen! ♥ Saknar dig redan!
 

What a girl wants & what a girl needs ♥

Shopping / 20 Mars, 2015 - 12:22
I'm in löööööööve! Mina nya klackar, väldigt fina om ni frågar mig. Även kartongen som de kom i får tummen upp och kommer användas som förvaringslåda - bra när man kan använda saker för olika ändamål ;)

Thinking out loud

Allmänt / 19 Mars, 2015 - 21:31
Denna låt spelas konstant på mitt spotify-konto <3 Jag hoppas att ni alla haft en fin kväll!

Bortglömda bilder

Foto / 19 Mars, 2015 - 15:44
Jag kom ju förresten på att jag fortfarande har miljoner bilder att visa er från fotograferingen med Bus. Här kommer en som är min personliga favorit!
 Bus - Australian Shepherd

Våren är här!

Shopping, Vardag / 19 Mars, 2015 - 09:39
Idag blir det plugg plugg plugg, läkarbesök samt en kvällsföreläsning - fullt upp!
Jag väntar med spänning på mitt paket som innehåller årets snyyyyggaste tunika och ett par coola skor.

Klänningar, Tassle Front Tunic, NLY Blush - NELLY.COMVardagsskor, High Heeled Jodphur, NLY Shoes - NELLY.COM
Båda är från Nelly.se och jag hoppas verkligen att de är lika snygga i verkligheten och att de sitter bra, den som lever får se! I will keep you posted.

Nitro på kvällspromenad ♥

Vardag / 18 Mars, 2015 - 19:43
 Jag har världens sötaste och snällaste lånehund <3

Livet leker

Vardag / 18 Mars, 2015 - 14:07
 
Livet känns väldigt enkelt just nu, allt flyter bara på ... Snart ska Nitro åka hem och då kommer det kännas tomt igen men om bara tre veckor så är vår lilla fyrbenta prinsessa  här. Så fort jag tänker den tanken så svävar jag som på moln <3

Idag fyndade jag en hundbur för 150 ynka kronor som hon kan ha iallafall ett litet tag, de växer ju så fort valparna! Det känns skönt, nu har vi fixat allt som behövs för att ta hem henne :D

Odd molly maniac

Inredning / 18 Mars, 2015 - 09:57
 
 
Hur fantastiska är inte dessa två?! Både kudden & påslakanet kommer från www.ellos.se & är Odd Molly produkter, jag äger ingen av bilderna.

Detta är min vår, vitt med indigoblått och vacka mönster ♥ Om tomten kommer tidigt i år (typ imorgon) så får han gärna ha med sig dessa i säcken <3 Jag har alltid velat ha de där ikoniska koftorna som de säljer men nu när de även gör inredningsdetaljer så satsar jag myyycket hellre på det. I love it.

Luna ♥

Vardag / 17 Mars, 2015 - 20:14
Nu svämmar hjärtat över igen, vi fick just bilder skickade till oss (A & jag) på vår älskade lilla Luna <3 Snart får jag åka och fota henne själv men till dess har jag tillstånd att ladda upp bilder här så att även ni får se vår lilla prinsessa <3
Luna / 4 veckor och 6 dagar gammal <3

Nytt in ♥

Allmänt / 17 Mars, 2015 - 17:59
Jag har länge varit på jakt efter ett vitt matbord som INTE skulle käka upp hela min budget. Nu har jag äääntligen hittat det och det BÄSTA är att det har metallben = Luna kan inte käka sönder det. Snyggt, billigt och valpsäkert - BOOM!

 
 
Förutom köpt bord så har jag även pluggat idag samt gosat med lånehunden Nitro <3

Förberedelser

Foto, Vardag / 16 Mars, 2015 - 16:05
 
Rosor inhandlade för att sprida vårkänsla & glädje <3

Förberedelser
Förberedelser inför valpen, våren, sommaren, livet. Allt på samma gång.
Vårstädning, ut med möbler & in med nya, blommor, påskdekorationer, ansökningar till kurser ...
Klockan går, dagarna blir ljusare, oro och nedstämdhet försvinner och ersätts av höga förhoppningar 

Allt kommer bli så sjukt bra. SJUKT bra.

Frisk luft

Allmänt / 15 Mars, 2015 - 19:35
Nu ska jag & Anna strax bege oss ut på en lugn kvällspromenad tillsammans med Nitro som jag passar medan hans hundkompis där hemma löper. Jag har som sagt varit sjuk med magsjuka och feber hela veckan så det blir en lugn promenad men det är skönt att få lite frisk luft och att tjöta med en vän <3

Hoppas ni alla har en fin söndagskväll!

Luna ♥

Vardag / 15 Mars, 2015 - 15:38
Nu har A åkt hem till Norge igen för den här gången och jag tänker avslöja överraskningen jag skrivit om! Kommer ni ihåg inlägget jag fick featured på Blogg.se's  framsida, där jag hade fotat Finska Lapphundar och en Lapsk Vallhund? En av tikarna väntade valpar och .... en av dem är min & min prins <3

 
Lilla Luna kommer snart hem till mig, älskade prinsessa ♥

Sjuk

Allmänt / 10 Mars, 2015 - 20:52
Hej, det var längesen!
Jag har varit sjuk mycket sedan jag sist skrev och ÄR sjuk även nu, och då försvinner all lust och ork att fotografera/blogga. Jag hoppas att ni förstår.

Framöver hoppas jag dock att jag kommer må bättre så jag kan uppdatera mer här, har nämligen en överraskning som jag kommer meddela på lördag förhoppningsvis <3

Stay tuned!